14.4.11

29.3. kokouksen yhteenveto

Kirpputori 29.3. sujui hyvin, myyjiä oli vähän alle 10.
Järjestöpäivässä 30.3. sai tehdä läppärillä hiilijalanjälkitestin ja tarjottiin luomusuklaata (maitosuklaa oli suositumpaa). Kerroin ympäristöryhmän toiminnasta ja mukaan sai ottaa nettilinkin sivulle, jolla liitytään Ympäristöryhmän sähköpostilistalle. Minulle selvisi eilen, että listalle PYSTYY liittämään ihmisiä myös käsin, suurenkin ryhmän kerralla, joten voimme nyt kerätä ihmisten sähköpostiosoitteita ylös tapahtumissa ja liittää heidät kerralla listalle.
Kasvisruokaillasta 13.4. tiedotettiin sekä uudella että vanhalla sähköpostilistalla. Vanha lista lakkaa olemasta 20.4. (tästä tiedotettiin jo 3.4.). Tätä kirjoittaessa kasvisruokailta on jo ohi. Paikalla oli 8 hlö. Ostimme kaiken mahdollisen luomuna ja teimme kasvisgratiinia, parsakaali-tofupiirakkaa, kookos-suklaamuffineita ja suklaariisimurokarkkeja talkkunamuroista. Suurin osa ruoista tehtiin vegaanisina.
Lähitilaretki järjestetään ma 9.5. Riitta Palviaisen luomutilalle! Tilalla on myös lampaita ja perinnebiotooppialue eli perinneympäristö, harvinainen ja monimuotoinen luontotyyppi. Perinneympäristöjä ovat mm. niityt, kedot ja hakamaat. Ne ovat syntyneet perinteisen maatalouden (kuten heinänteon) vaikutuksesta ja nykyään ne ovat pirstaleisia ja pieniä alueita ympäri Suomen. Niillä elää paljon uhanalaisia lajeja, kuten perhosia. Retkestä tulee lisätietoa kohtapuoliin ja sinne on ennakkoilmoittautuminen.
Sähköpostilista eli s-postilista tahi postituslista on onnellisesti saatettu maailmaan ja voi hyvin. LIITY! Ohjeet alempana 3. huhtikuuta julkaistussa tekstissä, otsikolla SÄHKÖPOSTILISTA.
Ympäristöopas on päivityksen alla ja valmistuu kevään aikana.
Vaihdoin Ympäristöryhmän blogin nimen. Se on nyt Isyy:n Ympäristöryhmä (Joensuu), ennen Joensuun kampuksen Ympäristöryhmä. Toivoakseni nimi on nyt informatiivisempi.
Kokous oli tehokkaasti ohi 15 minuutissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti