23.3.11

10.3. kokouksen yhteenveto

Lumiukkotempaus oli onnistunut. Ehdokkaiden ja puolueiden kannat kysymykseen ”Kannatatko ilmastolakia Suomeen seuraavalla hallituskaudella?” löytyvät osoitteesta www.polttavakysymys.fi. Ilmastolaki velvoittaisi hallituksen vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä vuosittain laadittavien tavoitteiden mukaisesti.
Lähitilaretkeä suunnitellaan jollekin Joensuun lähialueen luomutiloista. Anna selvittää vierailumahdollisuuksia.
Reilu korkeakoulu –hankkeesta päätettiin toistaiseksi luopua resurssipulan vuoksi. Pieni tekijämäärä ja iso tehtävä (koko yliopiston lobbaus) eivät vain sovi yhteen. Vaatimuksena on yksinkertaistaen reilun kaupan kahvin ja teen tarjoaminen yliopiston kokouksissa ja tapahtumissa. Reilu korkeakoulu voidaan ottaa tavoitteeksi tulevaisuudessa, jos jäsenmäärä nousee.
Earth Hour on 26.3. klo 20.30–21.30. Sammuta sinäkin valot ja ota kantaa ilmaston puolesta!
Kirpputorille (29.3. klo 10–14 Carelian aulassa) on edelleen vapaita myyntipöytiä. Vielä 27.4. mennessä ehtii varata pöydän.
Kasvisruokaillan päivämäärä on muuttunut (jo kahdesti). Uusin päivämäärä on 13.4. klo 18. Ennakkoilmoittaudu 10.4. mennessä, niin osaamme arvioida ruoan määrän.
Ympäristöoppaan päivitys aloitetaan maaliskuun lopulla. Tavoite on saada jaettua se ensi syksyn uusille fukseille.
Vierailu Savonlinnaan jätetään ensi syyslukukauteen, alustava ajankohta on syys-lokakuu. Asia sovitaan tarkemmin tulevan pj:n kanssa.
Sähköpostilista on nyt olemassa ja koekäytössä. Jipii! Yliopiston tietotekniikkakeskuksen sivuilla oli ajankohtaista-osiossa ohjeet sähköpostilistan hakemiseen, ja koska olemme Isyy:n kerho ja asiat vaihteeksi toimivat, saimme listan jo parissa päivässä. Pian listalle pääsee liittymään :)
Ympäristöryhmä on mukana järjestöpäivässä 30.3. Me keksitään jotain kivaa näytille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti